Nick von Dincklage

Nick von Dincklage:

Nick heeft in 1980 de opleiding tot scheepswerktuigkundige aan de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen afgerond en vervolgens tijdens zijn zeevarende periode in de internationale zeescheepvaart en offshore tot 1989 zijn bevoegdheden op niveau C2 behaald (Hoofdwerktuigkundige ongelimiteerde voortstuwingsvermogens motor en stoom).
Van 1989 – 2007 is hij bij Rotterdamse maritieme expertisebureaus in dienst geweest als schade expert en heeft hij een uitgebreide ervaring opgebouwd in de sectoren technische P&I en Casco claims in de (zee)scheepvaart, bagger, marine, sleepvaart en offshore sectoren.

Sinds 2000 is hij inmiddels betrokken geweest bij meer dan 100 Superjacht schadeclaims en met een gestaag toenemend aantal van deze claims, is Nick een specialist geworden in deze specifieke sector.

In 2007 werd Nick partner / mede eigenaar van Coolegem, De Neef & Zeldenrust en de firmanaam veranderde in 2015 in  CNZ Marine.

Specialisaties:

  • Expertises in de verzekeringstakken Casco, Aanbouw & Garantie Claims, Technisch P&I, Werfaansprakelijkheid.
  • Expertises in de sectoren Zeevaart, Super Yachts, Offshore, Bagger Marine en zeevaart gerelateerde landinstallaties.
  • Expertises met betrekking tot Motorschades, Machinebreuk, Branden,
  Grondingen, Aanvaringen etc.
  • Technisch schadeonderzoek.
  • Technisch/Maritieme Consultancy aan scheepseigenaren / managers,
  advocatuur etc.

  Specifieke specialisatie:
  • Superjacht aanbouw & garantie en casco verzekeringsclaims, technische consultancy en deskundige advies in superjacht disputen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.